"Ako želite svakoga da učinite srećnim nemojte biti lider – budite prodavac sladoleda" - FAW - Find A Way by Nikola Obradović
„Ako želite svakoga da učinite srećnim nemojte biti lider – budite prodavac sladoleda“

„Ako želite svakoga da učinite srećnim nemojte biti lider – budite prodavac sladoleda“

U kategoriji Biznis
9. aprila 2020.
2 minuta čitanja

Današnji datum, 09. april, za mene ima neku posebnu važnost. Na taj datum, mojoj baki je bio rođendan, a manje važnije, a opet meni bitno, jeste da sam na taj isti datum pre 8 godina, 09. aprila 2012. godine osnovao svoju prvu IT firmu NO Solutions.  Do te godine, koristio sam porodičnu firmu PRINTEX koja će ove godine u oktobru da napuni punih 30 godina postojanja i poslovanja. Takođe, na današnji dan, tačno pre 1h smo postavili i naš novi sajt za Bridgewater Labs.

Preduzetništvo zahteva jedan potpuno drugačiji pristup čoveka u rešavanju svih problema, zahteva snagu da se istraje u svim izazovima, a isto tako nosi određene posledice koje se mogu ispoljiti na razne načine, a glavni razlog je stres koji se javlja na tom nepredvidivom putovanju.

KRENITE sa malim i NESAVRŠENIM koracima. Posvetite se egzekuciji, akciji a NAJMANJE savršenstvu jer ga nikada nećete dostići. Možete samo da težite ka istom.

O meni neću pričati na ovoj strani, jer više informacija o meni možete naći na ovom linku ili jednostavno „Google Me“ 🙂

50 nijansi startapa

Ideja o pokretanju jednog serijala webinara, studija slučaja i primera iz prakse pod nazivom „50 nijansi startapa“ je nastala sa ciljem da se stečeno znanje vrati zajednici sa ovih prostora.  Pričaćemo o biznis developmentu, informacionim tehnologijama, investicijama, uspesima i neuspesima, trenutnoj situaciji u zemlji, regionu i u svetu. Pokrivaćemo primere iz prakse iz mog ličnog iskustva i iskustva mojih kompanija. Ovaj sadržaj će zauvek ostati besplatan u ovoj formi i nadam se da će poslužiti nekim novim generacijama kod donošenja nekih odluka, možda će se pronaći u nekoj situaciji, a možda će nekome sinuti neka ideja za neki novi startap.

Šta očekujem od vas?

Apsolutno ništa, osim da podelite neki sadržaj sa nekim kome bi možda bio interesantan i ako bi nekome bio od pomoći. Sadržaj ću deliti na ovom sajtu, na Facebook grupi, svom Linkedin profilu i Youtube kanalu (subscribe-ujte se da bih mogao da napravim normalan URL za taj kanal 🙂 ).