Moje priče - FAW - Find A Way by Nikola Obradović

Moje priče

Humanitarni Webinar: Neni (Google) i Nikola (BWL) Subota, 30. Januar u 20:00

Nova godina kreće sa novim rezolucijama, novim organizacijama i novim postavljanjem ciljeva.Ovog januara, odlučio sam da vas iznenadim sa novim webinarom! Nakon jedne od anketa koje sam sproveo, većina vas izrazila je želju da biste voleli da u nekim od mojih sledećih webinara uključim i specijalnog gosta sa kojim bih pričao na temu IT-a, biznisa,…

4 minuta čitanja

„Prepreke su one strašne stvari koje vidite kad skinete oči sa svog cilja“ – H.F.

„So you can take care … of what matters in life.“

4 minuta čitanja

Silicon Valley san i ukalupljeni mindset (II deo)

Iskustva sa Silicon Valley startapom. Podizanje kapitala, trošenje istog, bankrotiranje kompanije, prisutnost i takmičenje na velikom tržištu Amerike.

11 minuta čitanja

Silicon Valley san i ukalupljeni mindset (I deo)

Iskustva sa Silicon Valley startapom. Podizanje kapitala, trošenje istog, bankrotiranje kompanije, prisutnost i takmičenje na velikom tržištu Amerike.

5 minuta čitanja

Predavanje na događaju „Regionalni App izazov“

Sredinom februara ove godine, u Banjoj Luci, imao sam tu čast, da deci iz srednjih škola održim jedno motivišuće predavanje na temu preduzetništva, a u okviru takmičenja u izradi aplikacija za mobilne uređaje pod nazivom „Regionalni App izazov„.Klinci su bili sjajni, odlične ideje, mentori koji su zapravo bili profesori iz srednjih škola, kao i sama organizacija događaja….

1 minuta čitanja

TOP 5 faktora uspešnosti i NEuspešnosti jednog startapa

Uspešnost i neuspešnost, nekada ih razdvaja jedna tanka linija. Koji su to faktori koji utiču na to da li će vaš startap biti uspešan ili ne, saznajte u ovom članku…

2 minuta čitanja

Da li zaista mislite da konkurencija ne postoji i da je vaša ideja unikatna? 🤔

Da li ste na otkriću neke unikatne ideje i mislite da ne postoji niko na tržištu ko radi baš to što vi želite da ponudite?

3 minuta čitanja

„Ako držite sve pod kontrolom, znači da se ne krećete dovoljno brzo“ – M.A.

Vrlo često se nalazimo na raskrsnicama i prekretnicama u svom životu i jako teško možemo da odredimo u kom pravcu i smeru želimo da idemo tada.

6 minuta čitanja
  • 1
  • 2